登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

xyb20999的博客

桃李不言,下自成蹊……

 
 
 

日志

 
 

上帝不会问的事  

2011-05-09 08:45:23|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

名誉、财富、权利是许多人热衷追求的目标。然而在一些人眼中,这些东西轻如鸿毛,因为高尚的品格和善良的心地才具有不可估量的价值。智慧的人不问你的出身,不看你的外表,他只看你的灵魂。一个品格低下的人打扮得在雍容华贵,他的内在也形同枯槁;一个高尚的人无论穿得多么衣衫褴褛,他都能光彩夺目。

Things God Won’t Ask on That Day

 

  God won’t ask what kind of car you drove

  He’ll ask how many people who didn’t

  have transport you drove

  God won’t ask how big your house was.

  He’ll ask how many people

  you welcomed into your home.

  God won’t ask about the clothes you had

  in your closet.

  He’ll ask how many people you helped

  to clothes.

  God won’t ask what your highest salary was.

  He’ll ask if your compromised your character

  to obtain it.

  God won’t ask what your job title was.

  He’ll ask if you performed your job

  to the best of your ability.

  God won’t ask how many friends you had.

  He’ll ask how many people to whom

  you were a friend.

  God won’t ask in which neighborhood you lived.

  He’ll ask how you treated your neighbors.

  God won’t ask about the color of your skin.

  He’ll ask about the content of your character.

 

上帝不会问的事

 

上帝不会问你开的是什么车,

他会问你曾搭载过多少没有交通工具的人。

上帝不会问你的房子有多大,

他会问你邀请过多少人去你家里做客。

上帝不会问你的衣柜里有多少件衣物,

他会问你曾帮助过多少需要衣物的人。

上帝不会问你的薪水有多丰厚,

他会问你这些薪水是否是不义之财。

上帝不会问你的职位是什么,

他会问你是否在这个职位上

充分发挥了才能。

上帝不会问你有多少位朋友,

他会问你是多少人的朋友。

上帝不会问你住在什么样的社区,

他会问你如何对待你的左邻右舍。

上帝不会问你的肤色,

他会问你的品格究竟如何

  评论这张
 
阅读(97)| 评论(0)

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018